BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 3 March 2012

for the 1st time posting outside johor . jyeahh !

Hhalloo . lama seyh xupdate . maaf . tade tenet dah . haha . ni nak update pasal 1st time posting kt luar johor . sangatttttttt SERONOK ! hahahhaa . posting kt HTAR , KLANG . terbaik lah beb ! double triple thumbs up ! dpt ramai kawan baru . JXR semua baik gila lah ! sangat seronok . 3minggu posting sana . masa 1st week , masing2 malu nk kenal . dah lame , hambek kau ! 1 department dengar suara aku jea . hahaha . ada aku kesah ? hahahahhahaha . *gelak kejam*  masa hari last , agak sedih lah sebab nk tinggalkan sana kan ? hmm . nak nangis dah rase nye . tapi pendam jea lah . hmm . cuma mengharap , dpt lah dtg sana lg . hehehe . maaf . terlampau bz . xsempat nak berposing2 sgt . huhu . tiap2 hari bangun kul 5.30 pagi . bergerak kul 6.30 pg . smpai kul 7.30 . bayangkan lah , hari2 mcm ni . huhu . hari2 sambung tidur dalam bas jak . heheh . btw , thanx kat everyone kt sana . abg senior MAHSA sem 6 *nak muntah* (jat , farid , fakhri , satis n faiz) , senior UITM (kak farha , shima , fatin , nabil n ABG nik) *padan muka kau nik!ABANG!* huhu . student UM , n senior sem 5 VISION college . tak lupe gak senior sem 6 VISION college terutamanya KEYL . luv u all lah ! maaf sebab aku gedik sangat , okay ? haha . keep in touch taw ? jangan nak jual mahal sangat ahh . hehehe . okay . time to enjoy the pictures ! ^^







4 comments: