BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 11 June 2012

Nak Bercinta Sangat !

ASSALAMUALAIKUM . . .
entry kali nie , aku nk cerita pasal kahwin .hehe . dah gatai ! saja cerita . umur dah nak matang lah kata kan . hehe . pasti semua org nak kahwin kan ? aku pun nak . nie aku nak cerita . aku xjeles pun tgk kawan2 aku bercinta sampai 3 4 tahun . aku suka n aku harap korg kekal . janganlah kecewakan pasangan anda . sayangilah mereka . ada sesetengah cerita yg , bercinta dari sekolah tapi xkahwin . jangan risau ! jodoh ALLAH tetapkan . xpayah nak kecewa sgt . dugaan jea semua tuh . lagi satu , kalau dah berpunya , xpayah lah nak menggatal dgn perempuan lain atau sebaliknya . andai lah anda main kayu tiga , percayalah , benda yg sama yg akan pasangan anda buat . korang curang , korang ingat pasangan korang taktahu , last2 tgok , korg yg kena tinggal sebab dia ada org lain . sedih kan ? wahai kaum adam , janganlah ambil kesempatan atas kelemahan kaum hawa . kalo korg yang rosakkan maruah perempuan tuh ,  last2 , korg bukan nak tanggung dia pun . bukan nak kahwin ngan dia pun . lepas tuh terpaksa lah perempuan tu cari PAK SANGGUP . sape jea yg sanggup ? susah nak jumpa dah laki yg sanggup wat benda nie . kan ? *macam drama* . wahai kaum hawa , janganlah senang2 nak jual ke bagi maruah korang . korang yg rugi kelak . diri dan hati korang sepatutnya hanyalah untuk SUAMI anda jea . fikir lah betul2 sebelum nak wat benda bodoh . jangan pandang harta atau rupa sang lelaki sangat . pandang lah hati dan akhlak mereka . jaga akhlak dan keperibadian korang . *CERAMAH TAMAT*
 p/s : aku tahu aku tak sempurna . ini sekadar pandangan sahaja . okay ? ^^




Saturday, 3 March 2012

for the 1st time posting outside johor . jyeahh !

Hhalloo . lama seyh xupdate . maaf . tade tenet dah . haha . ni nak update pasal 1st time posting kt luar johor . sangatttttttt SERONOK ! hahahhaa . posting kt HTAR , KLANG . terbaik lah beb ! double triple thumbs up ! dpt ramai kawan baru . JXR semua baik gila lah ! sangat seronok . 3minggu posting sana . masa 1st week , masing2 malu nk kenal . dah lame , hambek kau ! 1 department dengar suara aku jea . hahaha . ada aku kesah ? hahahahhahaha . *gelak kejam*  masa hari last , agak sedih lah sebab nk tinggalkan sana kan ? hmm . nak nangis dah rase nye . tapi pendam jea lah . hmm . cuma mengharap , dpt lah dtg sana lg . hehehe . maaf . terlampau bz . xsempat nak berposing2 sgt . huhu . tiap2 hari bangun kul 5.30 pagi . bergerak kul 6.30 pg . smpai kul 7.30 . bayangkan lah , hari2 mcm ni . huhu . hari2 sambung tidur dalam bas jak . heheh . btw , thanx kat everyone kt sana . abg senior MAHSA sem 6 *nak muntah* (jat , farid , fakhri , satis n faiz) , senior UITM (kak farha , shima , fatin , nabil n ABG nik) *padan muka kau nik!ABANG!* huhu . student UM , n senior sem 5 VISION college . tak lupe gak senior sem 6 VISION college terutamanya KEYL . luv u all lah ! maaf sebab aku gedik sangat , okay ? haha . keep in touch taw ? jangan nak jual mahal sangat ahh . hehehe . okay . time to enjoy the pictures ! ^^







Friday, 3 February 2012

15 januari 2012

WORLD RADIOGRAPHY DAY :)


okay . cerita ni pasal hari yang merapatkan silaturrahim student xray . alhamdulilah menjadi . saya dah mendapat semakin ramai adek2 .^^ thanx kat senior sebab berhempas memulas jalankan aktiviti ni . letih tahap gaban . *tengah makan pun rasa nak tidur* Z_Z . hehe . best taw ! terasa kami dah semakin rapat . harap2 berkekalan . insyaallah . harap2 ada lagi program cmni . bukan senang nak gather semua sekali . okay . malas taip . tengok gambar lah . (:









Friday, 30 December 2011

final exam week . (x_X)

maaf . lama tak meng-update . maleh benor rasenye . haha . ingat dah lame nk update psl ni . tp dah lulus punya pasal , lupa semua . haha . tension giler time study . hadoyy . kalo stdy kt bilik , pantang baring . confirm tidur terus . kalo kat kelas pulak , tak boleh stdy ! rase nk bergosip aje . kesian kawan saya , dye nk stdy , saya ajak bergosip . haha . tapi , alhamdulilah lah , lulus . seronok gila ah ! nak nangis rasa nya . so , kali ni , lepas dpt result , boleh lah merayap pegi bilik org lain . mencapap kt situ . ahaks . seronok ah ! balik umah pun awal . tapi pada yg repeat , gudluck . aku tahu korang boleh buat . tahniah ye ? jumpa sem depan ! 

p/s ; ahad . 31 december 2011 . 9.30 am . bergerak pulang ke kolej . sobbs . sedih ah . tinggal family lagi ! tak suka .

enjoy the pictures :)





fariq a.k.a kunyit


pijan a.k.a nur (ahaks!)


zirah a.k.a bik (hikhik)


inilah geng study saya . alhamdulilah . semua lulus :)

Sunday, 2 October 2011

birthday blast ! (^_^)

okay . tepat pada 2oktober2011 . jatuh lah hari jadi roomate tersayang saya , NUR AISHAH BT ALI . selamat hari jadi , sayang . ini birthday girl (^__^)

selamat hari jadi . hehe . hope kau happy harini . =)



sempena birthday dia , aku , naja n hada pegi angsana . pegi makan pizza , pegi arcade , pegi karaoke , pegi surau n pegi jalan-jalan . HAHA . seronok taw ! enjoy sangatt . nak tahu tak , kitorg pegi angsana , free taw ! sebab naek bus kolej . HAHA . pakcik , nak naik free lagi ! HEHE . enjoy the pictures ! 







  
seronok sangat kan harini ? YEAH !  sayang ketatketat lahh korang . maaf lah guna pic korang tanpa izin =)

Saturday, 1 October 2011

me in uniform . ? (o_O)

setelah 9 bulan menati uniform untuk dipakai . akhirnya ! yeah ! ingatkan time graduation nanti baru nak dapat uniform nye . sakit hati betul . mana tak nye . tinggal berapa ketul jea yang tak pakai unifom . memalukan betul ! bila klinikal pulak , tambah pulak bila pakai overall , semua panggil dokter . entah apa-apa . huhu .



SILA ABAIKAN PERSEKITARANNYA (-_-)

GREAT NIGHT ! (^_^)


seronok nya . tak sangka teater sehebat neh ! first time pegi . it makes me wanna go again ! yeah ! 5stars to this theater . tak sabar nak g istana buday pulak . yeay ! :D